Квартира "Сірий та горіх"

Головне завдання планування полягала в з'єднанні двох квартир в одну. В результаті, гостьова зона, яка займає приблизно третину від загальної площі, складається з з'єднаних кухні-їдальні-вітальні, гостьового санвузла і приміщення для домогосподарки. На іншому просторі розташувалася приватна зона, умовно розділена на дві частини: зліва - кімнати хлопчиків і дитячий санвузол, через коридор - майстер-спальня, ванна господині і гардероб. Праворуч від вхідної групи - невелика пральня. При цьому, таке неприємність, як велика кількість несучих колон, дизайнер подолав зовсім майстерно: тепер вони зовсім непомітні. На місці балконів з'явилися просторі санвузла з панорамними вікнами: освітленість і масштаб огляду регулюються за допомогою жалюзі.
Click to order
Total: 
Ваше ім`я
Ваш телефон
Оберіть об`ект